Wybierz Miasto: | Poznań | Katowice | Kraków | Warszawa | Wrocław | Trójmiasto | Szczecin | Lublin | Łódź | Białystok | Bydgoszcz | Gorzów | Olsztyn | Opole | Płock | Rzeszów | Słupsk | Zielona Góra |

Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym)

Data opublikowania: 23-05-2018 14:59:27 | Imię i nazwisko: Zbigniew Sobkowiak | Miejsce: Świdnica k. Zielonej Góry | 9 razy wyświetlane |

Najlepszym
i najzdrowszym urządzeniem do biesiadowania jest piec do pizzy.
Wewnątrz domu może być zamontowany w salonie w obudowie kominkowej
(samodzielnie lub obok wkładu kominkowego), także w pomieszczeniu
kuchennym. Dzięki posiadaniu wysokiej jakości izolacji cieplnej
wokoło siebie, może być posadowiony nawet bezpośrednio na blacie
kuchennym lub wbudowany w ciąg mebli. W wersji z podstawą i kółkami
może być użytkowany na balkonie, tarasie, także w altanie,
pergoli, jako wolno stojący w ogrodzie lub (bez podstawy) zabudowany
w murowanym kompleksie gastronomicznym. Piec do pizzy bez podstawy
można z powodzeniem przewieźć na pace samochodu na imprezę w inne
miejsce. Dostępny jest w wielu wielkościach komory pieczenia. W
najmniejszym można upiec jednorazowo jedną pizzę, w największym 5
sztuk, a w wersji profesjonalnej (dla pizzerii, cateringu) nawet 8
sztuk naraz lub 8 kg chleba. Charakteryzuje się rewelacyjnie krótkim
czasem rozruchu. Już po 15-20 minutach od rozpalenia można go z
powodzeniem użytkować. Jedną pizzę piecze 1,5 minuty. Trzeba więc
mocno się uwijać, by nawet najmniejszy z tych pieców efektywnie
wykorzystać. Każdy piec do pizzy, dzięki opatentowanej technologii
FornInox, jest doskonałą maszyną do gotowania i pieczenia.
Rozpalanie i obsługa jego, w porównaniu do tradycyjnego pieca
chlebowego murowanego przez zduna, jest banalnie prosta, łatwa i
przyjemna. Nawet największy laik i amator w krótkim czasie staje
się profesjonalistą. Dzięki zastosowaniu innowacyjnej technologii
wykonania pieca, pieczenie i gotowanie w nim jest łatwiejsze od
użytkowania zwykłego grilla. W porównaniu do murowanego pieca
chlebowego spala o 2/3 mniej opału, a uzyskuje dużo wyższą
temperaturę. Jest bardzo ekonomiczny, wydajny i niezawodny. To piec
uniwersalny. Idealny do pizzy i do pieczenia chleba, niezastąpiony
do przygotowywania całych kilku daniowych obiadów i kolacji, ze
względu na bardzo szybkie przygotowanie go do pracy. Z jego udziałem
można odkryć prawdziwe smaki legendarnych tradycyjnych potraw
włoskich, których przepisy można znaleźć w internecie. Doskonale
zresztą nadaje się do wszystkiego, od przystawek po słodycze.
Rewelacyjnie gotuje i piecze. Jest niedościgły w przepysznym
przygotowywaniu potraw. Żadne inne kuchenne urządzenie grzewcze nie
jest w stanie przygotować tak wysublimowanych i subtelnych smaków
różnych potraw. Nie jest w stanie także przyrządzić tak
aromatycznych, kruchych, delikatnych i soczystych mięs, czy pysznego
wyrośniętego pieczywa, delikatnego w środku, a jednocześnie o
przypieczonej smakowitej skórce. Cała tajemnica doskonałości
potraw z pieca do pizzy tkwi w potrójnym oddziaływaniu wytworzonej
w nim energii na te potrawy w postaci promieniowania, przenikania i
konwekcji. To potrójne oddziaływanie występuje tylko w piecu do
pizzy (piecu chlebowym). Opalanie drewnem nadaje potrawom
niepowtarzalny smak i aromat. Dzięki specjalnym profesjonalnym
przystawkom, można w nim nawet grillować wszystko, co tylko się
da. Przystawki te jeszcze bardziej rozszerzają wszechstronność
wykorzystania tego pieca do pizzy. Nie ma praktycznie potrawy, której
nie udałoby się w nim przyrządzić. Piec do pizzy, posiadając te
wszystkie walory, sprawia, że magiczne chwile z rodziną i
przyjaciółmi są jeszcze bardziej wyjątkowe. Jeżeli już go mamy
w domu, to wtedy każda impreza typu: imieniny, urodziny, domówka,
przyjęcie, uroczysty obiad lub kolacja, czy nawet cocktail party,
stanie się automatycznie wyśmienitą ucztą. Smakołyki wydobywane
z pieca do pizzy zachwycą bez wyjątku każdego uczestnika biesiady
i na zawsze zakodują mu się w pamięci. Za potrawami z pieca do
pizzy przepadają wszystkie dzieci. Do każdego pieca do pizzy można
zakupić w opcji profesjonalne oprzyrządowanie i oryginalne
akcesoria, jakie tylko są potrzebne do obsługi pieca i do sprawnego
przygotowywania potraw.


Na
fali ekologii, coraz większą popularność we Włoszech i na
świecie zdobywają gazowe piece do pizzy. Są to piece nowej
generacji, coraz częściej wykorzystywane w pizzeriach, jak i przez
prywatnych użytkowników. Są wygodniejsze i czystsze w użytkowaniu,
nie wytwarzają dymu, tylko rozsiewają wokół siebie aromat
gotowanych i pieczonych potraw. W ciasnej zabudowie są mniej
uciążliwe dla przewrażliwionych sąsiadów, utyskujących na
rozchodzący się po okolicy dym (nawet aromatyczny). Bez użycia
zapałek, włącznikiem piezoelektrycznym, można je szybko
uruchomić, pokrętłem regulować wygodnie ich mocą, bardzo szybko
wyłączyć. Są kompaktowe, lekkie i wydajne.


Więcej
informacji pod telefonami: 68 3273341, 606756498 i na stronie
internetowej firmy www.salonsobkowiak.pl



Kontakt Zbigniew Sobkowiak: Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym)

Telefon: 683273341

*

*

*



Wyślij do mnie e-maila z linkami do zarządzać ogłoszeniem

Obserwuj Nas... Dołącz do Nas...

Webhostel na Świecie: Polska, Niemcy, Austria, Szwajcarja, Wielka Brytania, Irlandia
Inne miasta: Wybierz Miasto: | Poznań | Katowice | Kraków | Warszawa | Wrocław | Trójmiasto | Szczecin | Lublin | Łódź | Białystok | Bydgoszcz | Gorzów | Olsztyn | Opole | Płock | Rzeszów | Słupsk | Zielona Góra |